COACHING | TRAINING | CULTURELE DIVERSITEIT
 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' 

WELKOM 


Eleanor Roosevelt zei het zo mooi: 'De toekomst behoort aan hen, die geloven in de schoonheid van hun dromen.' Maar wat als je wel dromen hebt, maar er niet  in gelooft, of als je helemaal geen dromen hebt? Wat betekent dat dan voor je toekomst?


Wij zijn gespecialiseerd in coaching van nieuwkomers.  Wij bieden trainingen aan over de kracht van verbinden, diversiteit en cultuurverschillen. Deze trainingen zijn bedoeld voor professionals die werken met cultuurverschillen in de groep.  Ook hebben wij speciaal trainingen voor nieuwkomers.

 

 
WAAR WIJ ONS OP RICHTEN

 

In onze trainingen en in de coaching voor nieuwkomers richten we ons op identiteit en dan vooral een eigen identiteit in een nieuwe cultuur, op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het formuleren én halen van doelen. Wij begeleiden in het gericht zijn op de toekomst, en het maken van (realistische) plannen. Voor professionals, bijvoorbeeld in het onderwijs, in de zorg of voor gemeenten, maken wij trainingen op maat. De onderwerpen waar wij ons met name op richten zijn: cultuurverschillen in de groep, verbinding maken, feedback geven in het licht van diversiteit, inzetten op empowerment. 

  

 


DIENSTEN
COACHING


Bij ons kun je terecht voor persoonlijke coaching, bijvoorbeeld
voor vragen over welke talenten je
hebt en hoe je die verder kunt ontwikkelen.


Meer lezenNIEUWKOMERS

Wij bieden trainingen aan voor nieuwkomers, bijvoorbeeld in het onderwijs. Zo hebben we verschillende lesplannen klaarliggen.

 

Meer lezen

PROFESIONALS

We zien bij professionals, bijvoorbeeld 

in het onderwijs, in de zorg of bij

gemeenten onzekerheid over hoe je 

nieuwkomers het beste kunt begeleiden.


Meer lezen


 
CONTACT


Als gekwalificeerd coach ben ik aangesloten bij Coachfinder, het grootste coachplatform van Nederland.